Thursday, March 30, 2023

Food Valley

Just another WordPress site

Food Valley

  • แนะนำโครงการ
  • ข่าวประชาสัมพันธ์
  • บทความ/ความรู้ที่เกี่ยวข้อง
  • ดาว์นโหลด
  • ติดต่อเรา
  • Video clip
Infographic 

เครื่องดื่มหมักจากหางกะทิผสมเม็ดบีดส์พรีไบโอติก (Culture coconut whey by lactic acid bacteria with prebiotic beads)

January 28, 2021January 28, 2021 tissaya tissthein 228 Views coco gurt, ประมวล ทรายทอง, พรีไบโอติก, มะพร้าว, หางกะทิ

  • ← ลูกอมพรอพอลิส RAINS for Thailand Food Valley ภาคกลาง ปี 2562
  • เครื่องดื่มโปรตีนจากมะพร้าว (Coconut whey protein drink) →
Copyright © 2023 Food Valley. All rights reserved.
Theme: ColorMag Pro by ThemeGrill. Powered by WordPress.